PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cine suntem și cum ne poți contacta

MIMO MANUFACTURE S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Sat Vetiş, Strada Principală, Nr. 174, Judeţul Satu Mare, având număr de ordine în Registrul Comerțului J30/768/2023, cod unic de înregistrare fiscală 48673001, proprietară a site-ului www.mimomanufacture.ro, este operatorul datelor cumpărătorului atunci când prelucrează datele acestuia cu caracter personal.

Ne poți contacta pe email la office@mimomanufacture.com sau telefonic la numărul 0770688055 .

Când vom colecta datele:

 • Atunci când plasezi o comandă
 • Atunci când îți creezi un cont de client pe site
 • Atunci când te abonezi la buletine informative de tip newsletter
 • Atunci când participi la un concurs, tragere la sorți care are loc pe conturile noastre de social media sau site-ul mimomanufacture.ro
 • Atunci când vizitezi site-ul nostru.

 Ce date vom prelucra:

 • Vom prelucra numele și prenumele tău, adresa de facturare și adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de e-mail
 • Datele necesare pentru prelucrarea unei plăți ori de câte ori plasezi o comandă. În cazul plăților cu cardul, datele de card NU sunt înregistrate sau prelucrate de către noi.
 • Datele cardului sau de plata nu vor fi accesibile firmei MIMO MANUFACTURE S.R.L. și nici nu vor fi stocate de către MIMO MANUFACTURE S.R.L. sau de către procesatorul de plăți integrat în site, ci doar de către instituția care autorizează tranzacția sau de o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de identificare a cardului.
 • Datele de contact și conținutul interacțiunii cu noi  prin telefon, e-mail sau aplicații de tip messenger.
 • Informații privind contul tău de client, cum ar fi istoricul de comenzi

Cum și la ce folosim datele

 1. Pentru prelucrarea comenzii tale.De exemplu, atunci când plasezi o comandă vei oferi datele tale (nume, prenume, adresa de facturare și de livrare, număr de telefon și adresa de email). Vom folosi aceste date pentru facturare, expedierea comenzii, transmiterea de mesaje prin email sau SMS legate de stadiul comenzii.
 2. Pentru a ne conforma cu o cerința legală imperativă. De exemplu, vom folosi numele, adresa de facturare și adresa ta de email pentru a emite factură.
 3. Pentru a transmite mesaje electronice de tip Newsletter (noutăți, oferte, informații utile), dacă ne- ai oferit consimțământul. Te poți dezabona oricând de la Newsletter.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Ne angajăm să administrăm în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizezi.

Transmiterea datelor către terțe părți

Nu vom vinde datele tale personale unor terțe părți niciodată.

Categoriile de furnizori cărora le vom transmite informațiile tale pentru a-ți putea prelucra comenzile:

 • Companiile de curierat rapid cu care avem contract, pentru a ne asigura că produsele comandate ajung la tine
 • Companiile precum furnizori de servicii de hosting sau management al magazinului online și contabilitate
 • Platformele de marketing
 • Instituții ale statului, pentru a ne conformă cerințelor legale.

Cât timp vom păstra datele

Vom stoca informațiile tale cât timp este necesar pentru a-ți oferi servicii de calitate. Dacă dorești ștergerea lor, ne poți solicita acest lucru prin e-mail la adresa office”mimomanufacture.ro iar noi le vom șterge dacă nu există anumite circumstanțe sau prevederi legale care să împiedice acest lucru.

Drepturile tale

1.Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal

În baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@mimomanufacture.ro poți solicita în mod gratuit, să fie modificate sau actualizate datele procesate.

2. Dreptul de acces la datele cu caracter personal

În baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@mimomanufacture.ro poți solicita în mod gratuit, să ți se confirme datele procesate sau să ți se ofere o copie a acestora.

3. Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal

În baza unei cereri scrise, expediate prin e-mail la adresa office@mimomanufacture.ro poți solicita în mod gratuit, să fie șterse datele procesate. Noi le vom șterge dacă nu există anumite circumstanțe sau prevederi legale care să împiedice acest lucru.

4. Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing

Dacă nu mai dorești să primești mesaje de marketing din partea MIMO MANUFACTURE S.R.L. privind produsele noastre, poți opta pentru a renunta la toate comunicările de marketing prin dezabonarea la serviciul de Newsletter.

Dacă vrei să renunți la mesajele de marketing, asta nu înseamna că nu vei mai primi mesaje referitoare la comenzile plasate pe site-ul www.mimomanufacture.ro.