TERMENUL DE LIVRARE

Datorită naturii acestor produse unicate termenul de realizare (la piesele unicate) poate fi între 3-10 săptămâni, în funcţie de incluziunile integrate în produs. Mai multe detalii poţi găsi la secţiunea Întrebări frecvente.

Îndată ce produsul este gata, vei primi un mesaj de informare. Produsul finit va fi expediat către tine în cel mai scurt timp prin metoda de livrare aleasă în formularul de comandă:

  •  Poşta Română: 3-6 zile lucrătoare de la expediere
  • prin curier pe teritoriul României: 1-3 zile lucrătoare

 

MODALITĂŢI DE LIVRARE

Suma aferentă livrării produselor comandate de pe pagina www.mimomanufacture.ro sunt suportate de client. Costurile de transport sunt specificate şi în procesul de plasare a comenzii. În funcţie de modalitatea aleasă, valoare ei va fi adăugat la totalul comenzii plasate.

  • Costul transportului pe terioriul României: 10lei prin Poşta Română sau 15lei prin firma de curierat (DPD, Fan Courier, Cargus).. Achitare produselor cu ramburs nu este posibilă.
  • Indiferent de localitate, NU se percepe taxă pentru km suplimentari
  • Pentru comenzile din afara teritoriului României transportul se face doar prin curier, iar preţul depinde foarte mult de zona de livrare. Pentru mai multe detalii contactează-ne prin mail: office@mimomanufacture.ro

După expedierea produsului te vom anunţa (dar şi înainte ţinem legătura), iar coletul va ajunge la tine în cel mai scurt timp (în funcţie de modalitatea aleasă).

Îți vom trimite o factură fiscală în format electronic pe adresa de e-mail furnizată, vezi Legea 571/2003. În acest caz nu este necesar ștampilarea și semnarea acestuia.

Toate produsele achiziționate de pe www.mimomanufacture.ro vor fi livrate cu Certificat de calitate şi garanție.