Povestea Mimo

Îmi pare bine că ai accesat pagina Mimo manufacture. 🙂 Împreună vom găsi soluția ideală pentru păstrarea celor mai frumoase amintiri din perioada ta de proaspătă mămică.

Știu și eu cât de provocatoare și grele pot fi primele luni alături de un bebe, dar sunt sigură că vei reuși și tu să înfrunți provocările și va sosi un moment, când te vei gândi la acele clipe, cu zâmbetul pe buze.

Numele meu este Surducan Ildiko, iar povestea Mimo manufacture îmbină rolul meu de mămică și cel de designer de produs.

După nașterea copilașului meu, am întâmpinat nenumărate provocări, mai ales la capitolul alăptării. Până la urmă, ca în toate basmele frumoase, totul a ieșit cu bine, grație suportului primit din partea persoanelor dragi, informațiilor relevante și corecte din surse de încredere și extrem de multă răbdare și dragoste maternă.

Chiar de atunci am știut că vreau să păstrez cumva într-o formă deosebită, câteva dintre elementele legate de primii ani din viața copilului meu, iar după o perioadă de documentare și căutări ample, am descoperit lumea bijuteriilor cu lapte matern și alte incluziuni cu valoare sentimentală, care m-a fascinat instant.

Îmi plac lucrurile creative și cele tehnice, iar prelucrarea acestor ingrediente atât de speciale în bijuterii unice mi-a stârnit interesul încă din prima clipă de când am auzit de această tehnică.

A urmat un proces lung de cercetare și testare, mi-am creat prima bijuterie, iar de atunci paleta modelelor devine din ce în ce mai diversificată. 

Creațiile noastre sunt realizate manual, cu mare atenție la detalii, din ingredientele tale personale derivate din ADN, precum: lapte matern, șuvița persoanelor îndrăgite, cordon ombilical, elemente naturale și diferite materiale cu efecte speciale.

În procesul de  încastrare a incluziunilor prețioase, utilizăm doar materiale de calitate, astfel asigurând durabilitatea bijuteriilor realizate, pentru ca tu să te bucuri pentru un timp cât mai îndelungat de aceste talismane personale.