CARDUL CADOU MIMO MANUFACTURE

Darul de a deveni mămică este o binecuvântare pentru fiecare femeie. Din momentul nașterii copilului, toate prioritățile noastre se schimbă, copilașul devenind primul în această listă invizibilă. Obiectele parcă își schimbă importanța, renunțăm la multe, focusându-ne la ceea ce este cel mai bun copilului nostru.

Deseori, un cadou comun cu copilul nostru este cel mai drăguț lucru, pe care îl putem primi. Un poster, o fotografie sau mulajele mânuțelor sunt cadouri extrem de simpatice pentru fiecare dintre noi.

Însă când vine vorba de un cadou cu adevărat intim și personalizat, probabil nici nu există ceva mai profund, decât o bijuterie care să păstreze momentele de răscruce din viața unei mămici alături de bebelușul ei. Cordonul ombilical, laptele matern sau șuvițele păstrează pentru totdeauna legătura cea mai sacră de pe Pământ: cea dintre o mamă și copilul ei.

Așadar, dacă vrei să mergi la sigur și vrei să oferi cel mai frumos cadou posibil unei mame, un Card Cadou Mimo manufacture este soluția.

 

DESPRE CARDUL CADOU MIMO MANUFACTURE:

Valoarea cardului este echivalentă sumei achitate și se poate utiliza doar prin cumparaturi le site-ul nostru.
 
 

PROCESUL ACHIZIȚIONĂRII UNUI CARD CADOU:

Achiziția se face exclusiv online pe pagina www.mimomanufacture.ro, astfel:
  • Alegi cardul cu valoarea dorită
  • Completezi câmpurile necesare cu datele persoanei căreia o cumperi
  •  Adaugi cardul în coș
  • Achiți contravaloarea cardului
  • Primești un email de confirmare.
 
Mailul va conține un card in format electronic (format pdf. ) cu codul unic pentru orice achiziție de pe acest site.
 
În cazul în care soliciți acest lucru, cardul poate fi trimis direct destinatarei, completând rubrica respectiva cu mail-ul persoanei căruia doresti sa oferi cadoul. În acest caz însă, este important să verifici dacă adresa furnizata este corecta.
Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care cardul se livrează la o adresă de email incorectă sau inexistentă, responsabilitatea este a ta!
 
 

VALABILITATEA CARDULUI CADOU MIMO MANUFACTURE

Cardul Cadou are o valabilitate 100 de zile calendaristice de la data achiziției.
 
În cazul în care nu a fost folosit în termenul prescris, își va pierde valabilitatea. Nu este posibila returnarea ei și nu se poate preschimba în bani.
Este valabila pentru o singură achiziție pe site-ul nostru.
 
 

UTILIZAREA CARDULUI:

Codul unic primit prin mail va fi introdus la secțiunea “Card Cadou” în momentul finalizării unei comenzi online, astfel din valoarea comenzii va fi scăzut automat valoarea Cardului cadou.
 
Cardul se poate utiliza pentru o comandă egală sau mai mare decât valoarea acestuia. Dacă comanda depășește valoarea cardului, diferența se poate efectua prin oricare dintre metodele de plată disponibile pe platforma noastră.